hair pelos capelli haare

Tot sobre el cabell, pentinats, talls, la moda i les tendències


Hair Pelos Capelli Haare :

El lloc conté tota la informació i notícies sobre les últimes tendències de la moda del cabell. Conté milers de nous talls, propostes de color de perruqueries, estilisme i pentinats de casament. Els millors productes a utilitzar per cuidar el cabell amb els tractaments més nous disponibles en els salons dels millors perruquers. En termes de tendències del cabell, els colors compactes, càlids i el to en el to estan de tornada. El shatush es fa menys perceptible i deixa més i més espai al balayage una tècnica sempre matisada però amb un efecte molt més natural. Els colors oscil·len entre marró i daurat a vermells més càlids i més brillants. La bronde, que va desembarcar l'any passat als salons dels perruquers més importants, segueix sent viva, defensant els seus matisos molt bé. Cascos molt curts estan fets per a un retorn als anys 80, tan bé el tall Pixie i els talls molt curts que dibuixen la cara accentuant una feminitat confiats i alegre. Talls deshonestos, serrell rebel i ombres estil platja caracteritzen una dona independent i al mateix temps molt sensual. Bé també les longituds mitjanes per a aquells que simplement no tenen el coratge de donar-nos un tall. Els pentinats es tornen suaus i refugiar-se en les dues coletes baixa amb Tufts lliure i escumós. És el moment de les onades de cabells arrissats i trenes de la volta, incloent ratlles centrals perfectament dibuixades que després es juguen per corbes, panys rodons. Quan es tracta de tendències del cabell per a l'arribada de primavera-estiu, les últimes tendències dictades pels perruquers més importants del món parlen clarament en el camí dels colors, talls i pentinats a seguir per tenir un cap glamurós i l'última moda. Aquí hi ha tots els consells a seguir per a les tendències del cabell 2015 i, finalment, posar el cap al seu lloc!

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Pelos Capelli Haare, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Pelos Capelli Haare, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Pelos Capelli Haare, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Pelos Capelli Haare, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Pelos Capelli Haare, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy